ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Είμαι ο Στέφανος Ασλανίδης του Δημητρίουδικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω.

Σας καλωσορίζω στο blog μου sadlegal.com στο οποίο μελετούμε τις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις και ειδικότερα την αποζημίωση λόγω αναγκαστικής απαλλοτρίωσης.

Αρκετοί από εσάς ίσως με έχετε γνωρίσει μέσα από το πρώτο μου blog, το sadlegal.gr, στο οποίο μελετούμε τις αξιώσεις αποζημίωσης από τροχαίο ατύχημα. Η απίστευτη απήχηση που είχε το blog από τους πρώτους μήνες της λειτουργίας του μέχρι σήμερα με οδήγησε να επισπεύσω τη δημιουργία παρόμοιου blog για την αποζημίωση από αναγκαστική απαλλοτρίωση.

Σε αυτά τα λίγα χρόνια της λειτουργίας του blog μου sadlegal.com για τις απαλλοτριώσεις διαπιστώνω ότι έχει την ίδια απήχηση με το blog μου για τα τροχαία ατυχήματα. Ίσως στο μέλλον δημιουργήσω και τρίτο blog για τα αντίστοιχα ζητήματα εργατικών διαφορών με τα οποία επίσης ασχολούμαι συστηματικά. Αρκεί να βρεθεί ο αναγκαίος χρόνος!

Ασκώ «μαχομένη δικηγορία» από το 1997, έχοντας  αποφύγει τις αντιμισθίες ή τις συνεργασίες με δημόσιους φορείς. Η πελατεία μου είναι καθαρά «ιδιωτική», είστε δηλαδή όλοι εσείς που μια ή δύο φορές στη ζωή σας θα χρειαστείτε δικηγόρο και θα πρέπει ο δικηγόρος αυτός να είναι και ειδικός αλλά και ο δικός σας δικηγόρος.

Διατηρώ δικό μου δικηγορικό γραφείο από το 1997 και ασχολούμαι μεθοδικά, οργανωμένα και υπεύθυνα (τουλάχιστον αυτό μου λένε οι πελάτες μου!!!) με υποθέσεις αποζημιώσεων από απαλλοτριώσεις, από τροχαία ατυχήματα και από εργατικές διαφορές.

Το δικηγορικό γραφείο μου βρίσκεται στην Αθήνα, στην οδό Ιπποκράτους 10 – 12, στον 1ο όροφο. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με το γραφείο μου είναι το +30 2108232179 και 2108232556. Για επείγουσες περιπτώσεις μπορείτε να με καλέσετε στο κινητό μου τηλέφωνο με αριθμό +30 6932658881. Μπορείτε να στείλετε e-mail στο stefanosaslanidis01@gmail.com .

Η κεντρική ιστοσελίδα του δικηγορικού μου γραφείου είναι η https://sadlegal.net , στην οποία σας προσκαλώ να περιηγηθείτε. Στην ιστοσελίδα μου αυτή θα βρείτε και ηλεκτρονική εφαρμογή μέσα από την οποία θα μπορέσετε, εφόσον το επιθυμείτε, να ορίσετε οι ίδιοι το πρώτο ραντεβού ηλεκτρονικά στην ημέρα και ώρα που εσείς επιθυμείτε.

Σας περιμένω λοιπόν στο γραφείο μου για να αντιμετωπίσουμε μαζί  κάθε πρόβλημα αναγκαστικής απαλλοτρίωσης  που θα παρουσιαστεί στην ακίνητη περιουσία σας.

Εάν είστε μακριά από την Αθήνα ή εάν δεν θέλετε να προχωρήσετε σε δικαστικές ενέργειες, αλλά χρειάζεστε απλώς τις νομικές συμβουλές μου ή ακόμη και έγγραφη γνωμοδότηση μου, καλό θα ήταν να επισκεφτείτε τη σελίδα του blog μου για την παροχή νομικών συμβουλών με συναλλαγή μέσω paypal  και να δείτε πώς το δικηγορικό γραφείο μου μπορεί να σας παράσχει τις υπηρεσίες μας με ηλεκτρονική συναλλαγή υπεύθυνα και επαγγελματικά. Απαραίτητη προϋπόθεση να μην έχετε αναθέσει την υπόθεση σε άλλο δικηγόρο.

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω του blog sadlegal.com, παρακαλώ να συμπληρώσετε τη φόρμα που ακολουθεί:

Θα παρακαλούσα να μην μου στέλνετε μέσω αυτής της απλής και σύντομης φόρμας επικοινωνίας έγγραφα προς μελέτη και να μου ζητάτε να σας δώσω έγκυρη απάντηση σε πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε, διότι οι «συμβουλές» αυτές που τυχόν θα σας έδινα, εάν απαντούσα, δεν θα ήταν έγκυρες, δεν θα ήταν ασφαλείς και τελικά δεν θα ήταν καν νομικές συμβουλές.

Ελπίζω λοιπόν να σας βοηθήσω, εάν βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να στερηθείτε κάποιο ακίνητο σας λόγω αναγκαστικής απαλλοτρίωσης, να αναζητήσετε την αποζημίωση που πράγματι δικαιούστε, μακριά από μεσάζοντες που θα σας προκαλέσουν ζημία, είτε επειδή είναι πονηροί είτε επειδή είναι άσχετοι.

Με εκτίμηση,

Στέφανος Ασλανίδης Δικηγόρος Απαλλοτριώσεων