ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΩΝ

Σκοπός του blog είναι η ενημέρωση για σημαντικά νομικά ζητήματα γύρω από την αναγκαστική απαλλοτρίωση και την αποζημίωση.

Το sadlegal.com δεν διαφημίζει τις δήθεν δικαστικές επιτυχίες μου ως δικηγόρου. Τα άρθρα με τις αποφάσεις που δημοσιεύω επιλέγονται όχι επειδή αποτελούν δήθεν «επιτυχίες του γραφείου μου» αλλά επειδή παρουσιάζουν ενδιαφέρον για εσάς, τον απλό πολίτη που θέλετε να ενημερωθείτε σχετικά με την αποζημίωση από αναγκαστική απαλλοτρίωση, είτε επειδή βιώνετε τη στέρηση της περιουσίας λόγω απαλλοτρίωσης και αναζητάτε  τον τρόπο για να αποζημιωθείτε, είτε επειδή απλώς σας ενδιαφέρει το ζήτημα.

Δεν διεκδικώ την πατρότητα  των δικαστικών αποφάσεων διότι σημασία δεν έχει ποιος δικηγόρος παραστάθηκε στο δικαστήριο αλλά τι έκρινε το δικαστήριο και ποιες θετικές ή αρνητικές συνέπειες έχει κάθε δικαστική κρίση. Ο καλός δικηγόρος οφείλει να είναι ενήμερος για τη νομοθεσία και για τη νομολογία των δικαστηρίων επί των θεμάτων στα οποία δικηγορεί.

Ο σκοπός του saldegal.com δεν μπορεί παρά να είναι απλά ενημερωτικός. Οι δημοσιεύσεις στα άρθρα γίνονται προς ενημέρωση σας, παρέχουν γενική πληροφόρηση  και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τη νομική συμβουλή  ή τη γνωμοδότηση του δικηγόρου προς τον πελάτη του που θα δοθεί μόνο μετά από ενδελεχή μελέτη της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Για το λόγο αυτό, δεν είναι σκόπιμο να στέλνετε στο sadlegal.com έγγραφα και δικαιολογητικά από συγκεκριμένες υποθέσεις που σας απασχολούν και να ζητάτε απαντήσεις σε πραγματικές υποθέσεις σας μέσα από μια τυπική επικοινωνία με ένα blog. Δυστυχώς μέσα στα όρια επικοινωνίας ενός blog με τους αναγνώστες του δεν είναι δυνατόν να παρέχονται εξειδικευμένες, υπεύθυνες νομικές συμβουλές με επαγγελματισμό και ασφάλεια επί ειδικών και συγκεκριμένων υποθέσεων και δη τόσο πολύ σύνθετων όπως είναι οι αναγκαστικές απαλλοτριώσεις.

Μόνο μία απλή, φιλική συμβουλή μπορούμε να σας δώσουμε ως blog: Μην καθυστερείτε να απευθυνθείτε σε δικηγόρο σε περίπτωση απαλλοτρίωσης! Μην αρκείστε στη γενική και όχι πάντα αξιόπιστη πληροφόρηση του internet. Αναθέστε την εκπροσώπησή σας στο δικηγόρο σας από την πρώτη στιγμή που θα ενημερωθείτε για την απαλλοτρίωση του ακινήτου σας! Ας έχετε υπόψη ότι οι υπέρ σας προθεσμίες είναι μικρές, ενώ οι εις βάρος σας προθεσμίες  είναι μεγάλες!!!

Θα αποτελούσε μεγάλη χαρά για εμένα να με επιλέξετε ως δικηγόρο σας. Αλλά και εάν δεν έχετε αποφασίσει ακόμη να προσφύγετε σε δικηγόρο, ίσως μπορώ να σας βοηθήσω!

Εάν απλώς χρειάζεστε εξειδικευμένες νομικές συμβουλές για ζητήματα αναγκαστικών απαλλοτριώσεων και υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχετε αναθέσει την υπόθεση σε άλλο δικηγόρο, το δικηγορικό γραφείο μας έχει την ευχέρεια να μελετήσει την υπόθεσή σας και να σας παράσχει  προφορικά τις νομικές συμβουλές που χρειάζεστε για κάθε ζήτημα που σας απασχολεί γύρω από την αναγκαστική απαλλοτρίωση. Η αμοιβή μας θα καταβληθεί μέσω ασφαλούς ηλεκτρονικής συναλλαγής paypal κατά το χρόνο υποβολής του ερωτήματοςΕσείς θα κρίνετε στη συνέχεια εάν θα προχωρήσετε την υπόθεσή σας, ακόμη και εάν δεν θέλετε να αναθέσετε την υπόθεσή σας σε εμάς.

Επιπλέον, το δικηγορικό γραφείο Στέφανος Ασλανίδης αναλαμβάνει  την έγκαιρη και έγκυρη σύνταξη γνωμοδοτήσεων επί νομικών ζητημάτων αναγκαστικών απαλλοτριώσεων. Και σε αυτή την περίπτωση, της έγγραφης δηλαδή γνωμοδότησης, η αμοιβή θα μας καταβάλλεται μέσω συναλλαγής που θα γίνεται από την ασφαλή πλατφόρμα paypal κατά το χρόνο υποβολής του αιτήματός σας. Εσείς θα κρίνετε στη συνέχεια πώς θα αξιοποιήσετε τη νομική γνωμοδότηση μας, με ή χωρίς τη δική μας περαιτέρω νομική συνδρομή.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πατήσετε τον κατωτέρω σύνδεσμο που θα σας οδηγήσει στη διαδικασία παροχής προφορικών νομικών συμβουλών ή γνωμοδοτήσεων  μέσα από το https://sadlegal.gr. Από εκεί θα οδηγηθείτε για να καταβάλετε την  αμοιβή μας στην πλατφόρμα της paypal με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, χωρίς να χρειάζεται να έχετε λογαριασμό paypal. Στη συνέχεια θα επιστρέψετε και θα μας θέσετε τα  νομικά ζητήματα αναγκαστικών απαλλοτριώσεων που σας απασχολούν.

Με εκτίμηση,

Στέφανος Ασλανίδης | Δικηγόρος απαλλοτριώσεων