Στο καινούργιο μας blog για  ζητήματα αποζημιώσεων από απαλλοτρίωση που μόλις ξεκινήσαμε!!!

Θέλετε να μάθετε ποιοι είμαστε;

Ο προγραμματισμός μας είναι να δημοσιεύουμε κάθε εβδομάδα ένα θέμα γύρω από τις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις και την αποζημίωση ακινήτου λόγω απαλλοτρίωσης

Βλέποντας όμως το ενδιαφέρον σας από τις μετρήσεις επισκεπτών και από τα τηλέφωνα που το δικηγορικό μας γραφείο δέχτηκε αυτές τις ελάχιστες ημέρες που υπάρχει το  blog,  μάλλον θα πρέπει να επιταχύνουμε το ρυθμό μας!

Η αλήθεια είναι ότι οι δικηγόροι για απαλλοτριώσεις δεν είναι πολλοί!

Και είναι επίσης αλήθεια ότι δεν βρήκαμε κάποιο site που να κάνει αυτό για το οποίο σχεδιάσαμε το sadlegal.com, να ενημερώνουμε δηλαδή τους αναγνώστες για ενδιαφέροντα νομικά ζητήματα αναγκαστικών απαλλοτριώσεων αντί να περιαυτολογούμε για τις επιτυχίες του δικηγορικού γραφείου μας.

Σας προσκαλούμε λοιπόν στο blog μας για να βλέπουμε μαζί την ουσία νομικών ζητημάτων της απαλλοτρίωσης, να δούμε τι αποφάσισε το δικαστήριο και γιατί, χωρίς να έχει σημασία ο δικαστής ή ο δικηγόρος που ήταν στην δίκη.

Για λόγους προστασίας ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων προσπαθούμε να αποκλείσουμε από τις δημοσιεύσεις μας κάθε στοιχείο που θα «προσωποποιούσε» τους δικαστές, τους δικηγόρους και κυρίως τους διαδίκους και τις απαλλοτριώσεις ακινήτων που αφορούν οι δικαστικές αποφάσεις που επιλέγουμε να σχολιάσουμε.

Με εκτίμηση,

Στέφανος Ασλανίδης

Δικηγόρος