Στέφανος Ασλανίδης Δικηγορος απαλλοτριωσεων

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΩΝ

Δικηγόρος για απαλλοτριώσεις

Δικηγόρος αποζημιώσεων από απαλλοτρίωση Στέφανος Ασλανίδης

Καλωσήρθατε στο καινούργιο μας blog με αντικείμενο τις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις και ειδικότερα την αποζημίωση από απαλλοτρίωση.

Με αυτό το blog θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώνουμε για σημαντικά νομικά ζητήματα γύρω από την αναγκαστική απαλλοτρίωση και την αποζημίωση.

Σκοπός του sadlegal δεν είναι να διαφημίζουμε τις δικαστικές επιτυχίες μου ως δικηγόρου. Οι αποφάσεις που θα δημοσιεύουμε θα  επιλέγονται όχι επειδή αποτελούν δήθεν «επιτυχίες του γραφείου μας» αλλά επειδή παρουσιάζουν ενδιαφέρον για εσάς, τον απλό πολίτη που θέλετε να ενημερωθείτε σχετικά με την αποζημίωση από αναγκαστική απαλλοτρίωση, είτε επειδή βιώνετε τη στέρηση της περιουσίας λόγω απαλλοτρίωσης και αναζητάτε  τον τρόπο για να αποζημιωθείτε, είτε επειδή απλώς σας ενδιαφέρει το ζήτημα.

Για εμάς σημασία δεν έχει ποιος δικηγόρος παραστάθηκε στο δικαστήριο αλλά τι έκρινε το δικαστήριο και  ποιες θετικές ή αρνητικές συνέπειες έχει κάθε δικαστική κρίση. Άλλωστε ο καλός δικηγόρος θα πρέπει κυρίως να είναι ενήμερος για τη νομοθεσία και για τη νομολογία των δικαστηρίων επί των θεμάτων στα οποία δικηγορεί. Με αυτό λοιπό το πνεύμα και όχι επειδή διεκδικούμε την πατρότητα κάθε δικαστικής επιτυχίας θα δημοσιεύουμε τακτικά (ο σκοπός μας είναι μία απόφαση την εβδομάδα) ενδιαφέροντα ζητήματα για όποιον ασχολείται με την αποζημίωση από απαλλοτρίωση.

Ήδη αρκετοί από εσάς ίσως μας γνωρίζετε μέσα από το πρώτο μας blog, το sadlegal.gr, στο οποίο μελετούμε τις αξιώσεις αποζημίωσης από τροχαίο ατύχημα. Η απίστευτη απήχηση που είχε το blog μέσα σε έξι μόλις μήνες λειτουργίας του μας οδήγησε να επισπεύσουμε τη δημιουργία παρόμοιου blog για την αποζημίωση από απαλλοτρίωση.

Εάν καταφέρουμε μέσα από το blog μου για τις απαλλοτριώσεις να σας βοηθήσουμε όπως σας έχει βοηθήσει το blog μας για τα τροχαία ατυχήματα, θα πρέπει «υποχρεωτικά» να δημιουργήσω άμεσα και τρίτο blog για τα αντίστοιχα ζητήματα εργατικών διαφορών. Ο χρόνος θα δείξει!

Ελπίζουμε λοιπόν να σας βοηθήσουμε, εάν βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να στερηθείτε κάποιο ακίνητο σας λόγω απαλλοτρίωσης, να αναζητήσετε την αποζημίωση που πράγματι δικαιούστε, μακριά από μεσάζοντες που θα σας προκαλέσουν ζημία, είτε επειδή είναι πονηροί είτε επειδή είναι άσχετοι.

Μία πρώτη συμβουλή: Μην καθυστερείτε να απευθυνθείτε σε δικηγόρο σε περίπτωση απαλλοτρίωσης! Αναθέστε την εκπροσώπησή σας στο δικηγόρο σας από την πρώτη στιγμή που ενημερωθείτε για την απαλλοτρίωση του ακινήτου σας! Ας έχετε υπόψη ότι οι υπέρ σας προθεσμίες είναι μικρές, ενώ οι εις βάρος σας προθεσμίες  είναι μεγάλες!!! Περισσότερες συμβουλές εν καιρώ!

Και ποιος είναι αυτός που συντάσσει τα sadlegal  blogs;

Για όσους δεν με γνωρίζετε, είμαι ο Στέφανος Ασλανίδης του Δημητρίου (εξ ου και το sad), δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω. Διατηρώ δικό μου δικηγορικό γραφείο από το 1997 και ασχολούμαι μεθοδικά, οργανωμένα και υπεύθυνα (τουλάχιστον αυτό μου λένε οι πελάτες μου!!!) με υποθέσεις αποζημιώσεων από απαλλοτριώσεις, από τροχαία ατυχήματα και από εργατικές διαφορές, καθώς και με ζητήματα δικαίου καταναλωτή (διαφορές με τράπεζες, με εταιρίες κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας, με απλές εμπορικές επιχειρήσεις κλπ).

Από το 1997 ασκώ «μαχομένη δικηγορία», έχοντας  αποφύγει τις αντιμισθίες ή τις συνεργασίες με δημόσιους φορείς. Η πελατεία μου είναι καθαρά «ιδιωτική», είστε δηλαδή όλοι εσείς που μια ή δύο φορές στη ζωή σας θα χρειαστείτε δικηγόρο και θα πρέπει ο δικηγόρος αυτός να είναι ειδικός αλλά και να είναι ο δικός σας δικηγόρος.

Το δικηγορικό μου γραφείο βρίσκεται στην Αθήνα, επί της οδού Ιπποκράτους 10 – 12, στον 6ο όροφο. Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε, μπορείτε να με καλέσετε το 2108232179. Το κινητό μου τηλέφωνο είναι το 6932658881. Μπορείτε να στείλετε fax στο 2108232556 ή mail στο aslanidis@ath.forthnet.gr. Η επίσημη ιστοσελίδα του δικηγορικού μου γραφείου είναι η https://sadlegal.net , στην οποία θα χαρώ να σας φιλοξενήσω.
Εάν θέλετε να επικοινωνήσουμε μέσω του blog, μπορείτε απλώς να συμπληρώσετε τη φόρμα

Με εκτίμηση,

Στέφανος Ασλανίδης | Δικηγόρος αποζημιώσεων 

Αρέσει σε %d bloggers: